Naar inhoud

ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst

ASN Vestiging ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Een grote of kleine autoschade in Den Haag?

ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst is uw schadehersteller, gespecialiseerd in personenauto’s, bestelwagens, busjes en campers. De vakmensen bij dit schadeherstelbedrijf denken met u mee en helpen u snel weer op weg. En leveren uw auto als nieuw bij u af.

Welke werkzaamheden verricht dit schadeherstelbedrijf voor u?

Ruitreparatie, koplamp-refurbishing, dashboardreparatie, bekledingreparatie en bestickering zijn belangrijke werkzaamheden van ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst. De medewerkers helpen u van A tot Z in het afhandelen en repareren van uw autoschade.

Erkend schadehersteller

ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst is een erkend schadehersteller. De medewerkers worden continu getraind en opgeleid zodat zij met de nieuwste technieken en ontwikkelingen uit de voeten kunnen.

Zij voldoen aan de eisen die dealers stellen. Enkele dealers voor welke deze autoschadehersteller werkt zijn: Volvo, Toyota, Lexus en Porsche.

Certificeringen

Dit autobedrijf beschikt over verschillende certificaten zoals een certificaat voor duurzaam ondernemen, BOVAG en NEN-EN-ISO 9001.

 

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Den Haag:

Leidschendam, Voorburg, Wassenaar, Rijswijk en Delft.

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie