Naar inhoud

ASN Autoschade Vermaire Haarlem

ASN Vestiging ASN Autoschade Vermaire Haarlem

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag 9:00-12:00
  • Zondag Gesloten

Een deuk, kras of andere autoschade in Haarlem?

Dan komt ASN Autoschade Vermaire Haarlem van pas! Een betrouwbaar adres voor het herstellen van uw autoschade aan uw personenwagen of bedrijfsauto.

Dit moderne familie schadeherstelbedrijf in Haarlem bestaat al meer dan 25 jaar. In 2014 hebben de drie broers Dennis, Ferdi en Martin het stokje overgenomen van hun vader.

De schadehersteller onderscheidt zich door zijn persoonlijke aanpak en door zijn trouwe klantenkring steeds weer het WAUW gevoel te geven.

Tesla Erkend

Heeft uw Tesla schade, dan bent u bij ASN Autoschade Vermaire Haarlem aan het juiste adres. Zij zijn een Tesla Approved Bodyshop. Alle monteurs zijn opgeleid om Tesla’s te repareren volgens de fabrieksspecificaties met de modernste apparatuur, welke beschikbaar wordt gesteld door Tesla. De bodyshop beschikt over een high-tech richtsysteem en een state-of-the-art 3D uitlijner. ASN Autoschade Vermaire Haarlem is één van de tien Tesla Erkende Schadeherstellers in Nederland.

Sneller en goedkoper

De medewerkers van ASN Autoschade Vermaire Haarlem wegen kritisch af of er hersteld of vervangen moet worden. Zodat u uw auto snel terug heeft en u goedkoper uit bent.

Dit doen zij door het toepassen van moderne schadeherstelmethodes zoals uitdeuken zonder spuiten, het polijsten van een kras, spotrepairs, glasreparaties, velgen herstel en kunststof reparaties.

Bereikbaarheid en Whatsapp

Uniek is de bereikbaarheid: 24 uur per dag, 7 dagen per week is ASN Autoschade Vermaire Haarlem bereikbaar. U hoeft maar te whatsappen en de medewerkers van het schadeherstelbedrijf staan voor u klaar. Het nummer is 06 - 25 45 13 77.

Kleine beschadiging

Heeft u een kleine beschadiging op uw velg? Een parkeerdeukje? Geen nood, ASN Autoschade Vermaire Haarlem zorgt dat uw personenauto of bedrijfswagen er weer als nieuw uitziet.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Vermaire Haarlem zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Vermaire Haarlem komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Vermaire Haarlem verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Haarlem:

Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Boesingheliede, Cruquius, Driehuis, Haarlemmerliede, Halfweg, Heemstede, Hoofddorp, IJmuiden, Penningsveer, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Velsen-Zuid, Velserbroek, Vijfhuizen, Vogelenzang, Zandvoort, Zwaanshoek en Zwanenburg.

 

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

ASN Autoschade Vermaire Haarlem

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie