Naar inhoud

ASN Vermaire loket Zandvoort

ASN Vestiging ASN Vermaire loket Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 102
2041 KP, Zandvoort

Openingstijden

  • Maandag 8:00-18:00
  • Dinsdag 8:00-18:00
  • Woensdag 8:00-18:00
  • Donderdag 8:00-18:00
  • Vrijdag 8:00-18:00
  • Zaterdag 9:00-16:30
  • Zondag Gesloten

Autoschade in Zandvoort?

Geen nood! U brengt uw auto naar het ASN Vermaire loket Zandvoort. Dit innamepunt van Volkswagen en alle andere merken personenauto’s en bedrijfswagens biedt u ruime openingstijden om u in de gelegenheid te stellen uw auto te brengen. Lukt dit niet? Maakt u dan gebruik van de haal- en brengservice.

Makkelijk bereikbaar

ASN Vermaire loket Zandvoort is gelegen tussen het circuit en het treinstation in Zandvoort en ligt aan een doorgaande route. Daardoor is dit schadeherstelbedrijf ook voor klanten buiten Zandvoort gemakkelijk te bereiken.

Snel weer op weg

ASN Vermaire loket Zandvoort draagt zorg voor de meest efficiënte en kwalitatieve schadeherstelmethodes. Zodat u weer snel en veilig op weg kunt. Ook kunt u eens kijken naar het ruime aanbod occasions.

Wasstraat en tankstation

Uw auto is vies en u heeft een belangrijke afspraak? Maak een tussenstop bij ASN Vermaire loket Zandvoort om te beschikken over een wasstraat met drie wasboxen. Kunt u gelijk even tanken bij het Texaco tankstation om uw weg schoon en volgetankt te vervolgen.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Vermaire loket Zandvoort zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Vermaire loket Zandvoort komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Vermaire loket Zandvoort verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Zandvoort:

Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Overveen, Santpoort en Velserbroek.

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie