Naar inhoud

ASN Autoschade Voorend De Betuwe

ASN Vestiging ASN Autoschade Voorend De Betuwe

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag Op afspraak
  • Zondag Gesloten

Auto total loss of andere autoschade in Geldermalsen?

De schade aan uw personenauto of bedrijfswagen, hoe klein of groot ook, wordt met oog voor kwaliteit en persoonlijke aandacht vakkundig en snel gerepareerd bij ASN Autoschade Voorend De Betuwe. De medewerkers van dit schadeherstelbedrijf helpen u van A tot Z, zodat u geen rompslomp van uw autoschade heeft en snel en veilig weer op weg kunt gaan.

Alle merken

Of u nu met een Fiat Panda, een BMW of een Jaguar komt, de vakmensen van ASN Autoschade Voorend De Betuwe staan voor u klaar. Met zijn gediplomeerde medewerkers in schadeherstel en spuitwerk weet u zeker dat u uw auto als nieuw terug krijgt.

ASN Autoschade Voorend De Betuwe is gespecialiseerd in aluminium herstel. Daarnaast kunt u er een auto huren of uw autoruit laten repareren.

Bereikbaarheid

Direct gelegen aan de A15 bij Geldermalsen is ASN Autoschade Voorend De Betuwe goed bereikbaar voor u. Ook zorgen de ruime openingstijden en de mogelijkheid om op zaterdag uw auto te brengen of te halen, zorgen ervoor dat u op dit schadebedrijf kunt rekenen.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Voorend De Betuwe zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Voorend De Betuwe komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Voorend De Betuwe verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Voorend Geldermalsen:

Alphen, Altforst, Appeltern, Asch, Beneden-Leeuwen, Beusichem, Boven-Leeuwen, Buren, Buurmalsen, Culemborg, Deil, Dordrecht, Dreumel, Druten, Echteld, Eck en Wiel, Eldik, Erichem, Goilberdingen, IJzendoorn, Ingen, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath, Kesteren, Lienden, Maasbommel, Maurik, Meteren, Ochten, Oijen, Ommeren, Ophemert, Puiflijk, Ravenswaaij, Rijswijk, Tiel, Tricht, Tweesluizen, Wadenoijen, Wamel, Zennewijnen, Zoelen en Zoelmond.

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

ASN Autoschade Voorend De Betuwe

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie