Naar inhoud

ASN Autoschade Voorend De Betuwe

ASN Vestiging ASN Autoschade Voorend De Betuwe

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag 9:00-11:00
  • Zondag Gesloten

Auto total loss of andere autoschade in Geldermalsen?

De schade aan uw personenauto of bedrijfswagen, hoe klein of groot ook, wordt met oog voor kwaliteit en persoonlijke aandacht vakkundig en snel gerepareerd bij ASN Autoschade Voorend De Betuwe. De medewerkers van dit schadeherstelbedrijf helpen u van A tot Z, zodat u geen rompslomp van uw autoschade heeft en snel en veilig weer op weg kunt gaan.

Alle merken

Of u nu met een Fiat Panda, een BMW of een Jaguar komt, de vakmensen van ASN Autoschade Voorend De Betuwe staan voor u klaar. Met zijn gediplomeerde medewerkers in schadeherstel en spuitwerk weet u zeker dat u uw auto als nieuw terug krijgt.

ASN Autoschade Voorend De Betuwe is gespecialiseerd in aluminium herstel. Daarnaast kunt u er een auto huren of uw autoruit laten repareren.

Bereikbaarheid

Direct gelegen aan de A15 bij Geldermalsen is ASN Autoschade Voorend De Betuwe goed bereikbaar voor u. Ook zorgen de ruime openingstijden en de mogelijkheid om op zaterdag uw auto te brengen of te halen, zorgen ervoor dat u op dit schadebedrijf kunt rekenen.

Haal- en brengservice

ASN Autoschade Voorend De Betuwe beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. Dit schadeherstelbedrijf zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

ASN Autoschade Voorend De Betuwe verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Geldermalsen:

Alphen, Altforst, Appeltern, Asch, Beneden-Leeuwen, Beusichem, Boven-Leeuwen, Buren, Buurmalsen, Culemborg, Deil, Dordrecht, Dreumel, Druten, Echteld, Eck en Wiel, Eldik, Erichem, Goilberdingen, IJzendoorn, Ingen, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath, Kesteren, Lienden, Maasbommel, Maurik, Meteren, Ochten, Oijen, Ommeren, Ophemert, Puiflijk, Ravenswaaij, Rijswijk, Tiel, Tricht, Tweesluizen, Wadenoijen, Wamel, Zennewijnen, Zoelen en Zoelmond.

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners