Naar inhoud

ASN Autoschade van den Heuvel Zaandam

ASN Vestiging ASN Autoschade van den Heuvel Zaandam

Openingstijden

  • Maandag 7:30-17:30
  • Dinsdag 7:30-17:30
  • Woensdag 7:30-17:30
  • Donderdag 7:30-17:30
  • Vrijdag 7:30-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Kwalitatief hoogstaand schadeherstel in Zaandam

Heeft u een schade opgelopen? Heel vervelend, maar gelukkig kunt u sinds april 2015 terecht bij ASN Autoschade van den Heuvel Zaandam. De medewekers van de vestigingen herstellen alles schades vakkundig en met de hoogste kwaliteit. 

Schadeherstel

ASN Autoschade van den Heuvel Zaandam is volledig ingericht op het herstellen van alle soorten schades. Het maakt voor de medewekers niet uit of de schade complex of cosmetisch is. De medewekers weten dat schade vervelend is, en nemen alle zorgen voor u uit handen en ontzorgen u van A tot Z.

Moderne reparatietechnieken

De medewerkers van de vestiging worden continu getraind, zodat zij de reparaties uitvoeren aan de hand van de modernste reparatietechnieken.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade van den Heuvel Zaandam zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade van den Heuvel Zaandam komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade van den Heuvel Zaandam verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Zaandam:      

Amsterdam-Noord, Avenhorn, Beets, Den Ilp, De Goorn, Jisp, Koog aan de Zaan, Landsmeer, Middenbeemster, Noordbeemster, Oostknollendam, Oostzaan, Oudendijk, Spijkerboor, Westbeemster, West-Knollendam, Westzaan, Wijdewormer, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Zuidoostbeemster.

 

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie